Skip to main content
 
 
 
 

OVER ONS

ALL ABOARD!

De culinaire ontdekkingsreis van The Traveller zet zich voort in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid. Het fraaie en opvallende horecapand ligt aan het Europaplein, pal naast de Rai. The Traveller Zuid is hier een levendige ontmoetingsplek voor omwonenden, ondernemers, studenten en congresbezoekers. Kom binnen op elk moment van de dag want wij zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Do you speak English?…onze bediening is ook internationaal.

TAKE A LOOK!

Op de menukaart staat een mix van de lekkerste traditionele wereldgerechten, bereid in onze hypermoderne open keuken. Veel gerechten zijn bedoeld om met elkaar te delen, zoals dat in verschillende landen de eetcultuur is. Take a seat en geniet van een zinnenprikkelend ontbijt, salade, bowl, lunch, share-dinner of zomaar een bar bite smaakbom. We’re easy! Daarnaast is ook de uitgebreide drankenkaart internationaal getint met “speciaal” bieren, wijnen uit alle continenten, spannende cocktails, G&T’s en much-much more.

INSIDE & OUT

The Traveller Zuid is fris-modern ingericht en de sfeer is ontspannen. Een grote trap leidt naar de Upper Deck verdieping (omringd door glas) die is bestemd voor groepen. In de zomer is buiten plek voor een groot terras dat pal aan het dynamische Scheldeplein ligt. En om alvast het weekend te vieren draait er elke week een live DJ tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrel. Feel the vibes!

OP CULINAIR AVONTUUR

Het concept van The Traveller is het geesteskind van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van restaurant Visaandeschelde (aan de overkant!). Samen met Neal Valentijn en Lisa Bakker ging hij het avontuur aan, geïnspireerd door hun gezamenlijke passie voor reizen en de spannende smaken van de wereldkeuken.

The Traveller brengt keukens van de wereld bij elkaar en daarom is The Traveller voor iedereen.

JOBS

If you are ready for a new challenge and have experience in the higher segment of the bar and restaurant industry, then become our new ROAST star and send your CV along with a description of your aspirations to

jobs@theroastroom.nl

NEWSLETTER SIGNUP