Skip to main content
 
 
 
 

TERRAS

KOM GENIETEN OP HET TERRAS VAN THE TRAVELLER IN AMSTERDAM ZUID!

Op zoek naar een fijn terras in de Rivierenbuurt? The Traveller bevindt zich aan het Europaplein, pal naast de RAI in Amsterdam Zuid. Een levendige ontmoetingsplek met een heerlijk terras. Begin van de dag kun je lekker (verwarmd) zitten onder de luifel met een cappuccino. Einde middag komt de zon op ons terras en kun je genieten van de zonnestralen met familie, vrienden of collega’s en serveren wij kleurrijke gerechten met mooie wijnen en cocktails!

Het is mogelijk om via de website een tafel op ons terras te reserveren. Bent u ervan bewust dat dit voor een tafel buiten is. Dit betekent dat we geen tafel binnen kunnen garanderen wanneer het regent. Natuurlijk doen we altijd ons best, maar kunnen niks garanderen. Echter bij minder weer is uiteraard ons terras overdekt en verwarmd.

Bij mooi weer steken we af & toe de BBQ aan! Houd de socials goed in de gaten voor onze “BBQ Specials”!

JOBS

If you are ready for a new challenge and have experience in the higher segment of the bar and restaurant industry, then become our new ROAST star and send your CV along with a description of your aspirations to

jobs@theroastroom.nl

NEWSLETTER SIGNUP